Grillet laks med eple, ruccola og pepperrot

Den syrlige smaken av epler og den smaksfulle pepperoten sammen med en litt søtlig dressing blir en smaksbombe av de sjeldne.

20-40 min
Middels
Grillet laks med eple, ruccola og pepperrot

Slik gjør du

  1. Dressing

    1. 1
      Tenn på grillen og vent til kullet gløder fint.
    2. 2
      Skrell eplene og skjær dem i tynne skiver med mandolin eller kniv. Legg skivene i en skål. Skjær vårløk i tynne skiver og legg dem ned i eplene, tilsett olivenolje og smak til med pepperrot og salt.
    3. 3
      Rør sammen ingrediensene til dressingen, pisk til fløten tykner. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Grill laksefiletene 4-5 minutter på hver side, avslutt grillingen med skinnsiden ned, slik at skinnet blir ekstra sprøtt. Salte og pepre.
    5. 5
      Legg opp laksen på et fat med råkost og ruccolaen lett blandet med dressingen, servere med kokte poteter eller brød.