Ingredienser
Laks
-
1
pakke
Laksefilet
-
4
stk
gulrot
-
1
stk
gul løk
-
2
fedd
hvitløk
-
2
ts
cumin
-
0,5
ss
paprikapulver
-
1
boks
knuste tomater
ca. 390 g
-
0,5
dl
lett creme fraiche 10%
-
320
g
fullkornspasta
til servering
-
salt
-
pepper
-
olivenolje
til steking
-
fersk timian eller dill til pynt
Slik gjør du
-
Skjær laksen i terninger. Skrell gulrot, løk og hvitløk. Skjær gulroten i staver, løken i båter og knus hvitløken.
-
Fres alt i litt olivenolje sammen med krydderet. Hell over de knuste tomatene og la alt småkoke i ca. 10 minutter.
-
Hell i Crème Fraîche, smak til med salt og pepper, varm opp og rør om. Legg laksebitene forsiktig i og la gryten småkoke i 5–7 minutter til laksen er myk og ferdig.
-
Klipp over timian eller dill og server med nykokt pasta.