Ingredienser
Ovnsbakt laks
-
1
pakke
Tinas Laksefilet
-
1
pakke
Tinas Limesmør
-
2
stk
gule paprika
-
2
stk
røde paprika
-
1
stk
squash
-
5
stk
sjalottløk
-
1
pk
ruccula
ca. 125 g
-
1
neve
dill
-
olivenolje
-
salt
-
pepper
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 175 grader.
Legg laksestykkene i en ildfast form, pensle fisken med litt olje, salt og pepper. Sett fisken i ovnen i ca. 12-15 minutter, i mellomtiden gjør du klart grønnsakene.
-
Del paprikaen i to og fjern kjernene, del både squash og paprika i store biter; ca. 3 cm tykke. Skrell og del løken opp i båter. Fres grønnsakene i en panne med olivenolje og litt salt. Hell dem over laksen og la alt steke sammen i ovnen til fisken er klar.
-
Ta formen ut av ovnen og dryss over ruccola-salat og dill, samt klatter av limesmøret, slik at det smelter over grønnsakene og fisken.