Ingredienser
Bakt søtpotet med røkt ørret/laks
-
4
stk
Søtpoteter
-
200
g
Røkt ørret eller laks
-
2
ss
Kapers
-
1
liten neve
Frisk dill
-
1
stk
Sitron
-
2
dl
Creme Fraiche
-
2
ss
Olivenolje
-
Flaksalt og nykvernet pepper
-
Ruccula til servering
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 220 grader. Skrubb søtpotetene og stikk hull i skallet rundt om potetene med en gaffel. Bak dem i ovnen til de er helt myke, ca. 45 minutter.
-
Gjør klar fyllet i mellomtiden. Grovhakk ørret, finhakk kapers og dill. Vask og tørk sitronen og riv skallet fint.
-
Skjær et snitt i toppen av søtpotetene og fyll dem med crème fraîche, fisk, sitronsaft, olivenolje, kapers og dill. Avslutt med sitronskall og en klype salt og pepper.
Server med en klype ruccula.