Karbonader med frisk potetsalat og egg

Ingredienser

  • 600 g kokefaste poteter
  • 2 stk egg
  • 1 stk grønt eple
  • 2 stk vårløk (kan sløyfes)
  • 3 dl lettrømme
  • 1 ss sennep
  • 1 pk Gilde Karbonader
  • 1 klype salt og pepper

Slik gjør du

  1. Skrell og kok potetene. Skjær dem deretter i fire.
  2. Skjær eplet i små terninger, og vårløk i tynne skiver.
  3. Hardkok eggene i ca. 8 minutter, skyll dem i iskaldt vann før de skrelles. Del hvert egg i biter, la det gjerne være et halv egg til hver igjen til pynt.
  4. Lag dressingen ved å blande lettrømme med sennep. Smak til med salt og pepper. Vend inn potet, egg, epler og vårløk i blandingen.
  5. Stek karbonadene etter anvisning på pakningen.
  6. Server karbonadene med potetsalaten, toppet med et halvt egg delt i to på toppen.