Ingredienser
Ceviche med avokado
-
3-400 gram lakseloin
-
1
ts
flaksalt
-
1
ts
rapsolje
-
0,25 stk appelsin
-
2
stk
lime
-
0,5
stk
rød chili
-
0,5
stk
rødløk
-
1
liten neve
fersk koriander
-
2
stk
avokadoer
-
4
stk
tortilla-lefser
Slik gjør du
-
Skjær fisken i tynne skiver og legg dem utover et fat. Strø over saltet og la den hvile i 10 minutter.
-
Bland rapsolje med saften av appelsin og en lime i en bolle. Tilsett finhakket chili, rødløk, korianderblader og et par centimeter av korianderstilkene og rør alt godt sammen.
-
Skjær avokadoene i terninger og vend dem forsiktig inn i marinaden sammen med fisken. La det hvile i 10 minutter og server på tortillalefser sammen med et par limebåter.