Ceviche med avokado

Dette er en kjempegod smårett eller forrett.

Ingredienser

Ceviche med avokado

  • 3-400 gram lakseloin
  • 1 ts flaksalt
  • 1 ts rapsolje
  • 0,25 stk appelsin
  • 2 stk lime
  • 0,5 stk rød chili
  • 0,5 stk rødløk
  • 1 liten neve fersk koriander
  • 2 stk avokadoer
  • 4 stk tortilla-lefser

Slik gjør du

  1. Skjær fisken i tynne skiver og legg dem utover et fat. Strø over saltet og la den hvile i 10 minutter.
  2. Bland rapsolje med saften av appelsin og en lime i en bolle. Tilsett finhakket chili, rødløk, korianderblader og et par centimeter av korianderstilkene og rør alt godt sammen.
  3. Skjær avokadoene i terninger og vend dem forsiktig inn i marinaden sammen med fisken. La det hvile i 10 minutter og server på tortillalefser sammen med et par limebåter.