Ingredienser
Grønn ertesuppe med stekte laksebiter
-
500
g
Laksefilet
-
3
ss
Olivenolje
-
1
l
Vann
-
2
pk
Frosne erter
-
2
terninger
Grønnsaksbuljong
-
2
fedd
Hvitløk
-
1
ts
Salt
-
0,5
ts
Pepper
-
0,5
beger
Lett Creme Fraiche
-
Brød til servering
Slik gjør du
-
Skjær laksefiletene i terninger og stek dem i stekepannen i ca. 3-4 min. Sett til side.
Ha olivenolje i en stor kjele, hell over ertene og rør rundt. Hell i 2 dl av vannet og la ertene
koke i ca 1 min. Mos dem til en fin puré med en stavmikser. Tilsett resten av vannet og
buljongterningene. Riv over hvitløken med et rivjern, pepre og salte og la det koke videre
i 3-4 min.
Hell suppen i serveringsskåler og topp med laksebitene. Server med cremé fraiche og brød til.