Ingredienser
-
500
gram
Laksefilet
-
2
ss
Lett Creme Fraiche 10%
-
1
ss
Potetmel
-
0,5
stk
Rødløk
-
0,5
stk
Avocado
-
1
stk
Paprika
-
2
stk
Tomater
-
0,5
stk
Rødløk
-
4
grove
Hamburgerbrød
-
8
stk
Salatblader
Slik gjør du
-
Skjær laksen i terninger og finhakk den deretter til en grov deig. Ha deigen i en bolle og bland inn creme fraiche, potetmel, finhakket rødløk og litt salg og pepper. Form 4 burgere og stek dem ca 3-4 minutter på hver side.
-
Del avokadoen i 2 og fjern steinene. Ta ut fruktkjøttet med en skje og del det i skiver. Skjær paprikaen, tomatene og løken i skriver. Server lakseburgerne i grove burgerbrød med salatblader, avocado, paprika, tomater og rødløk.