Kremet laksegryte med spinat og soltørkede tomater

Prøv denne gode fiskeretten til middag i dag.

20-40 min
Middels
Kremet laksegryte med spinat og soltørkede tomater

Slik gjør du

    1. 1
      Kok risen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Finhakk løken og hvitløken og skjær de soltørkede tomatene i skiver.
    3. 3
      Skjær laksen i terninger på 4x4 cm og stek dem i en panne i 3-4 minutter i litt olje. Legg til side.
    4. 4
      Stek løken gyllen i resten av oljen. Vend inn hvitløken og stek den i 1 minutt. Tilsett spinaten (spar noen blader til servering), tomatene, fløten og maizenamelet, rør om og stek til spinatbladene er myke og sausen har tyknet. Smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Vend laksen forsiktig inn i sausen og server den over risen, toppet med fetaost, noen spinatblader og timian.