Gå til hjemmesiden
  • Oppskrifter
  • Fordeler
  • Ansvar
  • Ledige stillinger
  • Finn butikk

KIWI

  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss
  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss

Følg oss

Last ned app

Gå til hjemmesiden

KIWI Norge AS 3414 Lierstranda Postboks 551 Telefon: 32244000

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler. Les mer om vår personvernerklæring og informasjonskapsler.
  1. Hjem
  2. Oppskrifter
  3. Laks
  4. Rød fisk med sennep, bakt brokkoli og appelsinris

Rød fisk med sennep, bakt brokkoli og appelsinris

Denne laksemiddagen vil hele familien like.

20 min
Middels
Rød fisk med sennep, bakt brokkoli og appelsinris

Ingredienser

Tips!

Har du blomkål eller andre grønnsaker til overs? Bruk gjerne opp disse. Forslag til andre grønnsaker er blomkål, squash og gulrøtter.

Slik gjør du

  1. Bakt brokkoli

  • 1
    Forvarm ovnen til 180 grader varmluft og romtemperer fisken.
  • 2
    Skjær brokkolien i buketter og bak dem i 20-25 minutter til den har fått en gyllen farge. La avkjøle før du strør over en klype salt og vender inn i crème fraîche rett før servering.
  • 3
    Kok risen etter anvisning på pakken. Vask og tørk appelsinen og sitronen godt og riv skallet fint. Klem fruktsaften over risen når den er klar, vend det sammen og topp med skallet.
  • 4
    Rist pepperkorn i en tørr stekepanne til de lukter aromatisk og knus dem i en pepperkvern eller morter. Legg til side.
  • 5
    Salte fisken lett og bak den i 5-6 minutter på 180 grader, når du har tatt ut brokkolien og den kjøler seg ned. La fisken hvile godt når den er klar. Fjern skinnet om den har det og smør den andre siden inn med sennep, hakket oregano og fersk ristet pepper.
  • 6
    Server fisken i tortillalefsene sammen med ris og brokkoli.