Ingredienser
Dette trenger du
-
500
g
laksefilet
-
3
ss
olivenolje
-
2
stk
appelsiner
-
2
stk
fennikel
-
3
ss
olivenolje
-
0,5
dl
vann
-
1
ts
salt
-
1
stk
sitron
-
1
potte
dill
-
0,5
beger
Drømmelett
-
0,25 ts pepper
Slik gjør du
-
Kok couscousen etter anvisning på pakken. I mellomtiden skrell appelsinene og skjær dem og fennikelen i skiver.
-
Ha olivenolje i en dyp stekepanne og legg fennikel- og appelsinskivene lagvis i pannen. Hell i vannet og la småkoke på svak varme i 5 min. Anrett på tallerkenen.
-
Stek laksefiletene i ca. 3 minutter på hver side. Server laksen med lun appelsin og fennikel og couscous toppet med dill, sitron og litt Drømmelett. Salte og pepre etter smak.