Laks med appelsinskiver, fennikel og couscous

Lag en ny variant av laksefileten.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 500 g laksefilet
  • 3 ss olivenolje
  • 2 stk appelsiner
  • 2 stk fennikel
  • 3 ss olivenolje
  • 0,5 dl vann
  • 1 ts salt
  • 1 stk sitron
  • 1 potte dill
  • 0,5 beger Drømmelett
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kok couscousen etter anvisning på pakken. I mellomtiden skrell appelsinene og skjær dem og fennikelen i skiver.
  2. Ha olivenolje i en dyp stekepanne og legg fennikel- og appelsinskivene lagvis i pannen. Hell i vannet og la småkoke på svak varme i 5 min. Anrett på tallerkenen.
  3. Stek laksefiletene i ca. 3 minutter på hver side. Server laksen med lun appelsin og fennikel og couscous toppet med dill, sitron og litt Drømmelett. Salte og pepre etter smak.