Ingredienser
Laks med appelsinskiver, fennikel og couscous
-
500
g
Laksefilet
-
3
ss
Olivenolje
-
2
stk
Appelsiner
-
2
stk
Fennikel
-
3
ss
Olivenolje
-
0,5
dl
Vann
-
1
ts
Salt
-
0,25 ts pepper
-
1
stk
Sitron
-
1
potte
Dill
-
0,5
beger
Drømmelett
Slik gjør du
-
Kok couscousen etter anvisning på pakken.
I mellomtiden skrell appelsinene og skjær dem og fennikelen i skiver.
Ha olivenolje i en dyp stekepanne og legg fennikel- og appelsinskivene lagvis i pannen. Hell i vannet og la småkoke på svak varme i 5 min. Anrett på tallerkenen.
Stek laksefiletene i ca 3 min. på hver side.
Server laksen med lun appelsin og fennikel og couscous toppet med dill, sitron og litt Drømmelett. Salte og pepre etter smak.