Laks med asparges og kremet potetsalat
I dag blir det fisk til middag.
20 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Brekk av de trevlete endene på aspargesene. Skjær reddikene i løvtynne skiver. Skrubb potetene og skjær dem i grove terninger.
- 2Rør sammen Drømmelett, finhakket hvitløk og vårløk, sennep og løkpulver. Smak til med salt og pepper.
- 3Kok potetene i godt saltet vann til de akkurat er møre. Spar et par spiseskjeer av kokevannet.
- 4Vend forsiktig inn dressingen mens potetene fortsatt er varme, sammen med 1-2 ss av kokevannet og reddikene. Smak til med salt og pepper.
- 5Tørk av fisken og krydre den med en klype salt og pepper før du steker den i smør til skinnet er sprøtt og fisken er gjennomstekt.
- 6Stek aspargesen raskt til den er irrgrønn og har myknet litt. Server fisken sammen med potetsalaten, toppet med aspargesen og en sitronbåt.
- 1