Laks med asparges og kremet potetsalat

I dag blir det fisk til middag.

20 min
Middels
Laks med asparges og kremet potetsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Brekk av de trevlete endene på aspargesene. Skjær reddikene i løvtynne skiver. Skrubb potetene og skjær dem i grove terninger.
    2. 2
      Rør sammen Drømmelett, finhakket hvitløk og vårløk, sennep og løkpulver. Smak til med salt og pepper.
    3. 3
      Kok potetene i godt saltet vann til de akkurat er møre. Spar et par spiseskjeer av kokevannet.
    4. 4
      Vend forsiktig inn dressingen mens potetene fortsatt er varme, sammen med 1-2 ss av kokevannet og reddikene. Smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Tørk av fisken og krydre den med en klype salt og pepper før du steker den i smør til skinnet er sprøtt og fisken er gjennomstekt.
    6. 6
      Stek aspargesen raskt til den er irrgrønn og har myknet litt. Server fisken sammen med potetsalaten, toppet med aspargesen og en sitronbåt.