Laks med bønnesalat

Denne lakseretten kombinerer gode smaker med en frisk bønnesalat. Enkel å lage!

Ingredienser

Dette trenger du

  • 4 x 125 Lerøy laks
  • 1 stk tomat
  • 2 stk vårløk
  • 8 ss brune bønner
  • 0,3 ts røkt paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. Grill laksen over direkte varme i et par minutter på hver side til den får en fin grillskorpe. Ikke snu den før den slipper risten lett.
  2. Stek ferdig laksen over indirekte varme under lokk i et par minutter til den er gjennomstekt.
  3. Forbered bønnesalaten ved å hakke tomaten og skjære vårløken i tynne skiver.
  4. Bland sammen tomat, vårløk, bønner, paprikapulver, olje, salt og pepper. Server bønnesalaten sammen med den grillede laksen.