-
Rist gresskarkjernene gylne i en tørr stekepanne på middels varme. Legg dem til side.
-
Øk varmen til middels høy og hell i 1 ss olje i pannen. Tørk av laksen, krydre den med en klype salt og pepper og stek den til den så vidt er gjennomstekt, ca. 3 minutter på hver side.
-
Fjern stilkene på grønnkålen og skjær bladene i mindre biter. Legg dem i en salatbolle, hell over 1 ss olje og en klype salt og masser den til bladene er myke.
-
Skjær fennikelen i så tynne skiver du klarer. Skjær eplet i to, fjern kjernen og skjær det i tynne skiver, så i fyrstikkstaver. Legg fennikelen og eplet i bollen sammen med grønnkålen og gresskarkjernene.
-
Rør ut sukkeret i eddiken i en skål, bland i yoghurt, 2 ss olje, valmuefrø og en klype salt og pepper. Vend dressingen godt inn i salaten. Server sammen med laksen.