Ingredienser
Laks med ris og grønnkål
-
4
stk
Laksefileter
-
4
porsjoner
Boil in bag jasminris
-
200
g
Grønnkål
-
1
stk
Sitron
-
3
ss
Olivenolje
-
0,5
ts
Flaksalt
-
0,5
ts
Nykvernet pepper
-
1
neve
Pistasjnøtter
-
1
klype
Chilipulver
Slik gjør du
-
Kok risen etter anvisning på pakken.
-
Fjern de tykke stilkene på grønnkålen og snitt bladene til fine strimler. Legg dem i en bolle. Klem over saften av sitronen og 2 ss olivenolje og masser det sammen med hendene til fibrene er brutt ned og kålen er myk. Krydre med salt og pepper og topp med grovhakkede nøtter og chilipulver.
-
Stek fisken i en stekepanne på middels til høy varme med 1 ss olivenolje. Krydre den med en klype salt og pepper og server den sammen med ris og salat.