Laks med ris og grønnkål

Laks med grønnkål og ris er den perfekte hverdagsmaten.

Ingredienser

Laks med ris og grønnkål

  • 4 stk Laksefileter
  • 4 porsjoner Boil in bag jasminris
  • 200 g Grønnkål
  • 1 stk Sitron
  • 3 ss Olivenolje
  • 0,5 ts Flaksalt
  • 0,5 ts Nykvernet pepper
  • 1 neve Pistasjnøtter
  • 1 klype Chilipulver

Slik gjør du

  1. Kok risen etter anvisning på pakken.
  2. Fjern de tykke stilkene på grønnkålen og snitt bladene til fine strimler. Legg dem i en bolle. Klem over saften av sitronen og 2 ss olivenolje og masser det sammen med hendene til fibrene er brutt ned og kålen er myk. Krydre med salt og pepper og topp med grovhakkede nøtter og chilipulver.
  3. Stek fisken i en stekepanne på middels til høy varme med 1 ss olivenolje. Krydre den med en klype salt og pepper og server den sammen med ris og salat.