Laks med rødløk og blomkål

Denne ovnsbakte laksen serveres med rødløk og blomkål for en balansert og enkel middag.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 500 kg laks naturell
  • 1 stk blomkål
  • 2 stk rødløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 klype salt
  • 4 never salatmix
  • 1 neve cashewnøtter
  • 2 stk lime
  • kremet balsamico

Slik gjør du

  1. Del blomkålen i små buketter, skjær rødløken i skiver og laksen i terninger. Varm oljen i en stekepanne på middels varme og legg i blomkålen. Stek den i ca. 10 min før du legger i løken. Stek videre til løken er myk og blomkålen er gyllen i kantene. Legg det i en skål.
  2. Tilsett mer olje i pannen dersom det trengs, legg i laksen med en klype salt og stek den forsiktig.
  3. Fordel salatmiksen på tallerkenene, legg på grønnsakene og fisken og hell over balsamico. Server toppet med hakkede cashewnøtter og 1⁄2 lime.