Ingredienser
Dette trenger du
-
500
kg
laks naturell
-
1
stk
blomkål
-
2
stk
rødløk
-
1
ss
olivenolje
-
1
klype
salt
-
4
never
salatmix
-
1
neve
cashewnøtter
-
2
stk
lime
-
kremet balsamico
Slik gjør du
-
Del blomkålen i små buketter, skjær rødløken i skiver og laksen i terninger. Varm oljen i en stekepanne på middels varme og legg i blomkålen. Stek den i ca. 10 min før du legger i løken. Stek videre til løken er myk og blomkålen er gyllen i kantene. Legg det i en skål.
-
Tilsett mer olje i pannen dersom det trengs, legg i laksen med en klype salt og stek den forsiktig.
-
Fordel salatmiksen på tallerkenene, legg på grønnsakene og fisken og hell over balsamico. Server toppet med hakkede cashewnøtter og 1⁄2 lime.