Laks med tomat og chili

Enkel og god fiskerett med tomat og chili.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 4 stk laksefilet á 125 gram
  • 20 stk cherrytomater
  • 0,5 stk bunt frisk persille
  • 0,5 stk chili
  • 1 stk spiss søtpaprika
  • 6 ss sweet chili saus
  • 1,5 ss olivenolje
  • 1 klype salt
  • 2 ss majones
  • boil-in-bag jasminris

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Del cherrytomatene i to, finhakk persillen og chilien, skjær paprikaen i tynne skiver og legg dem i en bolle. Spar litt persille til servering. Vend inn 2 ss sweet chili og 1⁄2 ss olivenolje i grønnsakene.
  3. Varm 1 ss olivenolje i en stekepanne på middels til høy varme. Strø en klype salt over fisken og stek den i 3-5 min på ene siden, deretter 2-3 min på den andre.
  4. Bland sammen 4 ss sweet chili og majones i en liten skål, og server laksen på risen. Topp med tomatmiks, chilimajones og litt ekstra persille.