Ingredienser
Lakseburger med fennikeldressing
-
4
stk
Lakseburgere
-
5
dl
Drømmelett
-
2
ss
Sriacha
-
1
stk
Fennikel
-
0,5
stk
Rødt eple
-
1
stk
Vårløk
-
Salt
-
Nykvernet pepper
-
4
stk
Burgerbrød
-
2
stk
Avokado
-
1
stk
Spisspaprika
Slik gjør du
-
Varm opp grillen.
Rør Drømmelett og Sriracha sammen og smak til. Skjær fennikelen i tynne skiver og eplene i tynne strimler. Finhakk vårløken og rødløken og vend alt inn i dressingen.
-
Krydre burgerne med salt og pepper og grill dem etter anvisning på pakken. Rett før de er ferdigstekt griller du burgerbrødene raskt med snittsiden ned til de har tydelige grillmerker og er gjennomvarme.
-
Smør dressing på brødet, legg på burgeren og topp med tynne skiver av avokado og paprika.