Laksefilet med purre og créme fraîche
Dette er en kjapp, sunn og billig middag.
20-40 min
MiddelsTips!
Kokefaste poteter, som Astrix og Beate, skal koke i 15 - 25 minutter. Melne poteter, som Kerrs pink og Pimpernel, skal trekke i 20 - 25 minutter, mens mandelpoteter kun trenger å trekke i 10 - 15 minutter.
Slik gjør du
- 1Start med å sette potene på kok, og la de koke til de er møre.
- 2Krydre laksen med salt og pepper og stek i smør eller olje på middels varme med skinnsiden ned, ca. 5 minutter. Tilsett crème fraîche i stekepanna, og la det surre på lav varme til det er varmt. Ikke rør for mye.
- 3Skjær purren i tynne skiver og legg i. La det putre i et par minutter til. Smak til med salt og pepper
- 4Server med poteter, toppet med hakket persille.
- 1