Ingredienser
-
500
gram
Laksefilet
-
Hjemmelaget tacokrydder eller 1 pk. ferdiglaget
-
Rapsolje til steking
-
1
stk
Rødløk i skiver
-
1
stk
Hakket paprika
-
1
stk
Hakket agurk
-
2
stk
Hakkede tomater
-
4
håndfuller
Tortillachips
-
4
små håndfuller
Revet ost
-
8
ss
Lettrømme
-
2
stk
Avokado i skiver
Tacokrydder
-
1
ts
Chilipulver
-
2
ts
Cumin
-
1
ts
Hvitløkspulver
-
1
ts
Paprikapulver
-
0,5
ts
Salt
-
0,5
ts
Sort pepper
Slik gjør du
-
Skjær laksefiletene i 2 cm store terninger, og vend dem godt i tacokrydderet. Alle sidene skal dekkes. Stek lakseterningene i litt rapsolje på middels varme i 6-8 minutter. Husk å vende dem, slik at alle sidene blir stekt.
-
Skjær opp grønnsakene slik du liker dem, og server dem sammen med laksen, tortillachips, ost, lettrømme og avokado.