Laksetaco med hjemmelaget tacokrydder

Har du prøvd denne taco-varianten?

Ingredienser

  • 500 gram Laksefilet
  • Hjemmelaget tacokrydder eller 1 pk. ferdiglaget
  • Rapsolje til steking
  • 1 stk Rødløk i skiver
  • 1 stk Hakket paprika
  • 1 stk Hakket agurk
  • 2 stk Hakkede tomater
  • 4 håndfuller Tortillachips
  • 4 små håndfuller Revet ost
  • 8 ss Lettrømme
  • 2 stk Avokado i skiver

Tacokrydder

  • 1 ts Chilipulver
  • 2 ts Cumin
  • 1 ts Hvitløkspulver
  • 1 ts Paprikapulver
  • 0,5 ts Salt
  • 0,5 ts Sort pepper

Slik gjør du

  1. Skjær laksefiletene i 2 cm store terninger, og vend dem godt i tacokrydderet. Alle sidene skal dekkes. Stek lakseterningene i litt rapsolje på middels varme i 6-8 minutter. Husk å vende dem, slik at alle sidene blir stekt.
  2. Skjær opp grønnsakene slik du liker dem, og server dem sammen med laksen, tortillachips, ost, lettrømme og avokado.