Laksetaco

Laksetaco

Har du prøvd denne taco-varianten?

Ingredienser

  • 500 gram Laksefilet
  • 1 pakke Tacokrydder
  • 1 stk Rapsolje
  • 1 stk Rødløk
  • 1 stk Paprika
  • 1 stk Agurk
  • 2 stk Tomater
  • 4 never Tortillachips
  • 4 never Revet ost
  • 8 ss Drømmelett
  • 2 stk Avokado
  • 1 ts Chilipulver
  • 2 ts Cumin
  • 1 ts Hvitløkspulver
  • 1 ts Paprikapulver
  • 1

Slik gjør du

  1. Skjær laksefiletene i 2 cm store terninger, og vend dem godt i tacokrydderet. Alle sidene skal dekkes. Stek lakseterningene i litt rapsolje på middels varme i 6-8 minutter. Husk å vende dem, slik at alle sidene blir stekt.
  2. Skjær opp grønnsakene slik du liker dem, og server dem sammen med laksen, tortillachips, ost, Drømmelett og avokado. TIPS: I stedet for tortillachips kan du også bruke tacoskjell eller i tortillalefser med fullkorn.