Ingredienser
Laksetoast
-
2
stk
kokte poteter, evt. 1 hvis den er veldig stor
-
0,5
liten
rødløk
-
0,5
fedd
hvitløk
-
8
skiver
loff eller brød
-
200
g
lakserester
-
4
skiver
ost eller revet ost du har i kjøleskapet. (Bruk gjerne mer om du vil).
-
2
ss
rømme, majones eller noe du selv liker eller har i kjøleskapet
-
Olje til steking
Slik gjør du
-
Skjær potetene i tynne skiver. Skjær så løken i løvtynne skiver. Stryk hvitløksfeddet over loffskivene.
-
Smør rømme eller majones på fire av loffskivene og legg på poteter og løk om hverandre. Ha på litt fisk og ost og deretter poteter og løk igjen. Topp med loffskiver og trykk toastene godt sammen.
-
Varm en stekepanne og stek dem på begge sider. Stek toastene litt lenger i ovnen om de ikke er helt gjennomvarme. Server og spis som et mellommåltid eller kveldsmat.