Ingredienser
Poke bowl med ponzusaus
-
400
g
lakseloin
-
3-4 porsjoner boil-in-bag jasminris
-
2
stk
avokadoer
-
1
stk
gulrot
-
1
stk
agurk
-
1
dl
frosne erter, tint
-
1
stk
mango
-
2
stk
vårløk
-
1
neve
frisk koriander
-
1
ss
sesamfrø
Ponzu-saus
-
4
ss
soyasaus
-
1
ts
honning
-
1
ts
hvitvinseddik
-
saften av en lime
-
0,5
stk
sitron, skallet
Slik gjør du
-
Kok risen etter anvisning på pakken.
-
Skjær laksen og avokadoen i tynne skiver. Skrell gulroten og skjær den først i skiver på langs, så i tynne fystikkstaver. Skjær agurken og mangoen i små terninger. Snitt vårløken fint.
-
Server risen i store boller toppet med ingrediensene i små grupper. Topp med hakket koriander og sesamfrø og server med ponzu-sausen.
-
Pisk sammen ingrediensene til ponzu-sausen og la den stå i 10 minutter.