Sweet chili laks

Denne middagen tar bare 15 minutter å lage.

Ingredienser

  • 4 stk 125 g laksefilet
  • Ybarra olivenolje
  • 2 ss Soyasaus
  • 400 g Couscous fullkorn fra GoGreen
  • 1 stk Rødløk i ringer
  • 100 g Sukkerterter
  • 150 g Gulrot
  • 120 g Blue Dragon woksaus sweet chili
  • 0,5 stk Squash

Slik gjør du

  1. Smør den ildfaste formen med Ybarra olivenolje. Pensle laksefileten med soyasaus. Legg fisken i formen, og stek den i ovn på 200 °C i 16-18 min.
  2. Tilbered couscous etter anvisning. Varm olivenolje i en wok-/stekepanne, og stek sukkererter og gulrot i terninger på høy varme et par minutter. Tilsett Blue Dragon Sweet Chili Woksaus, rødløk i ringer og squash i terninger. Wok videre i 30 sekunder. Server laksen med couscous og wokede grønnsaker.