Grillet ørret med quinoasalat

Dypp fisken i kremfløte før du griller den, da setter den seg ikke så lett fast i grillristen.

20-40 min
Middels
Grillet ørret med quinoasalat

Slik gjør du

  1. Quinoasalat

    1. 1
      Quinoasalat:
      Kok quinoa etter anvisning på pakken. La den kjølne og bruk en gaffel til å få den luftig. Skjær sjampinjong i tynne skiver. Bland quinoa med ruccola, hakket bladpersille, sjampinjong og et par spiseskjeer olivenolje til en stor salat. Smak til med limejuice og pepper.
    2. 2
      Tips! Stek gjerne tynne skiver av sjaminjong raskt i litt olivenolje og
      smak til med salt dersom du vil ha en mer nøtteaktig smak på salaten
      og ikke vil spise sjaminjongene rå.
  2. Parmesankrem

    1. 1
      Parmesankrem
      Riv osten fint, kok opp fløten og hell over osten. Miks med persille til en lett krem/saus, smak til med hvit pepper.
    2. 2
      Fyr opp grillen med like deler kull og briketter. Fordel glørne jevnt i grillen.
    3. 3
      Gni inn fisken med olivenolje, salt og pepper. Grill fisken ca 4-5 minutter på hver side. Legg opp quinoasalaten på et stort fat sammen med fisken, og server med parmesan-krem.