-
Quinoasalat:
Kok quinoa etter anvisning på pakken. La den kjølne og bruk en gaffel til å få den luftig. Skjær sjampinjong i tynne skiver. Bland quinoa med ruccola, hakket bladpersille, sjampinjong og et par spiseskjeer olivenolje til en stor salat. Smak til med limejuice og pepper.
-
Tips! Stek gjerne tynne skiver av sjaminjong raskt i litt olivenolje og
smak til med salt dersom du vil ha en mer nøtteaktig smak på salaten
og ikke vil spise sjaminjongene rå.
-
Parmesankrem
Riv osten fint, kok opp fløten og hell over osten. Miks med persille til en lett krem/saus, smak til med hvit pepper.
-
Fyr opp grillen med like deler kull og briketter. Fordel glørne jevnt i grillen.
-
Gni inn fisken med olivenolje, salt og pepper. Grill fisken ca 4-5 minutter på hver side. Legg opp quinoasalaten på et stort fat sammen med fisken, og server med parmesan-krem.