Ingredienser
Sommerfin salat
-
1
pakke
Tinas Ørretfilet
-
0,5
kopp
olivenolje
-
1
stk
lime, saft og revet skall
-
2
ts
honning
-
0,5
stk
blomkålhode
-
2
ss
sesamfrø
-
1
bunt
gressløk
-
1
pose
babyspinat
Slik gjør du
-
Lag skiver av ørretfilètene og legg dem på en tallerken.
-
Vinaigrette
Bland olivenolje, krydder, saft av lime og
honning. Salt og pepre fisken. Hell litt vinaigrette over og la det hele stå i ca. 6-7 minutter.
-
Riv blomkål grovt på et rivjern, hell litt olje i en stekepanne. Rist blomkål og sesamfrø i pannen til de blir gyllenbrune.
-
Legg opp spinat på tallerkener eller på et større fat. Kutt gressløken i grove biter og fordel denne over. Legg fisken oppå og hell over resten av vinaigretten. Topp det hele med ristet blomkål og sesamfrø.