Curry med ørret, stekt squash og ris

Lag en god curry med fisk og grønnsaker.

20-40 min
Middels
Curry med ørret, stekt squash og ris
Tips!

Lag større porsjoner av curryen. Den holder seg utmerket i kjøleskapet. Det er lett å spare penger ved å spise samme middag to dager på rad. OBS! Ikke stek fisk for neste dag - juicy fisk løfter et hvert måltid.

Slik gjør du

    1. 1
      Kok risen etter anvisning på pakken. Finhakk hvitløk og løk og fres i litt olje. Ha så i tomatpuré og stek den godt ut slik at du får ut råsmaken.
    2. 2
      Tilsett krydderet og 1⁄2 ts salt, finhakket chili og vann. La det småputre i noen minutter før du legger i linsene.
    3. 3
      Fjern skinnet på ørreten, kutt den i biter og salt den lett. La den hvile i romtemperatur i minimum 10 minutter.
    4. 4
      Del squashen i to på langs og deretter i skiver på ca.1⁄2 cm. Stek squashen på høy temperatur i olje og ha på litt salt. Legg den til side og stek ørreten i litt olje i 2-3 minutter.
    5. 5
      Varm opp sausen, bland i crème fraîche og vend så inn fisken og squashen. Server med ris og topp med frisk koriander.