Gå til hjemmesiden
  • Oppskrifter
  • Fordeler
  • Ansvar
  • Ledige stillinger
  • Finn butikk

KIWI

  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss
  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss

Følg oss

Last ned app

Gå til hjemmesiden

KIWI Norge AS 3414 Lierstranda Postboks 551 Telefon: 32244000

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler. Les mer om vår personvernerklæring og informasjonskapsler.
  1. Hjem
  2. Oppskrifter
  3. Fisk og skalldyr
  4. Skrei med grønn ertestuing, poteter og sprøstekt bacon

Skrei med grønn ertestuing, poteter og sprøstekt bacon

I denne oppskriften kan du godt bruke torsk, eller annen hvit fisk etter eget ønske.

20-40 min
Middels
Skrei med grønn ertestuing, poteter og sprøstekt bacon

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skrei med poteter og sprøstekt bacon

  • 1
    Skrubb potetene og kok eller damp dem møre.
  • 2
    Kok opp 2 liter vann med 1 dl salt, legg skreien i og la den trekke 5-10 minutter, til fiskekjøttet så vidt begynner å flake seg.
  • 3
    Kok opp ertene i vann og buljong. Når de er myke tilsetter du smør og pepper og kjører dem til en puré med en stavmikser. Smak eventuelt til med mer salt.
  • 4
    Sprøstek baconet i en stekepanne.
  • 5
    Server fisken med poteter og ertestuing, toppet med bacon og baconfett.