Salat med laks

I denne pastasalaten får du den gode smaken av laks og sprø ruccula, toppet med en deilig og kremet dilldressing.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 350 g Sopps Fusilli fullkorn
  • 200 g Brokkolini
  • 408 g Laksefilet
  • 1 ss Olivenolje
  • 1 klype Salt og pepper
  • 1 stk Agurk, terninger
  • 1 stk Rødløk
  • 1 pk Grønn & Frisk Ruccula Mix
  • 200 g Lett creme fraiche
  • 1 ss Tørket dill
  • 1 ss sitron

Slik gjør du

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Kok eller damp brokkolini til den er mør, i cirka 3 minutter. Skyll med kaldt vann og la den avkjøles.
  3. Krydre laksen med salt og pepper. Varm en panne med litt olivenolje på middels varme. Stek laksefilet til den er gjennomstekt, 3-4 minutter på hver side. La laksen avkjøles og del den deretter i biter.
  4. Del agurken i terninger, rødløk i skiver og brokkolinien i biter.
  5. I en bolle, bland 200 g lett creme fraiche med 1 ss tørket dill. Smak til med salt og pepper.
  6. Vend salat, pasta, brokkolini, agurk og rødløk forsiktig sammen i en bolle. Legg på biter av stekt laks og server dilldressingen ved siden av.