Ingredienser
-
800
g
skrei
uten skinn
-
300
g
svarte oliven
steinfrie
-
2
ts
kapers
med litt lake
-
1
stk
knust hvitløksfedd
-
2
ss
sitronsaft
-
2
ss
olivenolje
-
pepper
sort, nykvernet
-
2
pk
cherrytomater
-
2
potter
basilikum
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 180 grader.
-
Mos alle ingrediensene til tapenaden og romtemperer i én time slik at smaken får tid til å utvikle seg.
Smak til med salt og pepper.
-
Del fisken i 4 stykker og skjær en lomme midt i fisken slik at du kan legge inn 4-5 basilikumblader.
Legg så fisken over på en smurt stekeplate og smør tapenade på toppen av fisken der skinnet har vært.
-
Bak fisk og tomater i ovnen i ca. 10 min. til fisken er gjennomstekt.
Server med grovt brød.