Linsegryte med lettsaltet torsk, koriander og cumin

20-40 min
Middels
Linsegryte med lettsaltet torsk, koriander og cumin
Tips!

I denne oppskriften kan du bruke all slags hvit fisk.

Slik gjør du

    1. 1
      Varm olje i en jerngryte eller en gryte med tjukk bunn. Finhakk løk, hvitløk, gulrot og chili. Tilsett grønnsaker i gryten og stek et par minutter. Finhakk ingefær og ha i sammen med kardemomme og kanel. Rør godt. Hell i knuste tomater og kokosmelk. La det koke opp.
    2. 2
      Ha i buljongen. La gryten småkoke videre i ca. 10 minutter. Tilsett linser og smak til med salt og pepper. Ha i torsken helt til slutt så den kun ligger i gryta noen minutter før servering.
    3. 3
      Server med frisk koriander og en skje kesam eller lettrømme. Nanbrød er også godt til!