Ingredienser
Lettsaltet torsk
-
1
pk
lettsaltet torsk
-
3
ss
nøytral olje
-
1
stk
gul løk
-
3
fedd
Hvitløk
-
3
stk
Gulrøtter
-
0,5
stk
rød chili
-
2
cm
Ingefær
-
1
ts
Kardemomme
-
1
ts
Kanel
-
1
boks
knuste tomater
-
1
boks
Kokosmelk
-
2
bokser
linser
-
2
stk
grønnsaksbuljong
-
Pepper
-
1
potte
Koriander
-
2
dl
Kesam
-
nanbrød
Slik gjør du
-
Varm oljen i en jerngryte, eller en gryte med tykk bunn. Finhakk løk, hvitløk, gulrot og chili. Tilsett grønnsaker i gryten og stek et par minutter. Finhakk ingefær og ha i sammen med kardemomme og kanel. Rør godt. Hell i knuste tomater og kokosmelk. La det koke opp og smuldre i buljongen. La gryten småkoke ca. 10 min.
Tilsett linser og smak til med salt og pepper. Ha i plukkfisken. Server med frisk koriander og en skje kesam. Nanbrød er godt til!