Ingredienser
Limetorsk
-
600
g
torskefilet
-
1
squash
-
1
fennikel
-
1
fedd
hvitløk
-
1
gulrot
-
1
boks
cherrytomater
-
140
g
spinat
-
3
ss
hasselnøtter
ristede
-
4
ss
smør
-
2
ss
olje
-
1
lime
saft og skall
-
0,5
chili
finhakket
Slik gjør du
-
Bland romtemperert smør med revet limeskall, hakket chili og litt limesaft. Legg blandingen i matpapir, form til en pølse og avkjøl.
-
Stek fisken i ovnen på 180 grader i ca. 8-10 min. Skjær grønnsakene i fine skiver, gjerne med en mandolin! Tomatene stekes hele. Stek grønnsakene kjapt i panne og smak til med salt og pepper. Vend til slutt i spinaten. Server på tallerken med fisken øverst. Topp med limesmør og ristede nøtter.