Ingredienser
Dette trenger du
-
800
g
skrei / torskefilet
-
4
håndfuller
salat
-
20
stk
soltørkede tomater
-
20
stk
sort oliven uten stein
-
2
stk
rødløk
-
20
stk
cherrytomater
-
2
ss
sitronsaft
-
4
ss
olivenolje
-
rosmarin
-
basilikum
-
timian
-
pepper
-
salt
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 160 grader. Legg skreifileten i en ildfast form og krydre med friske urter, salt og pepper. Bak i ovnen i ca. 10-12 minutter, til fisken flaker seg fint.
-
Skyll og kutt grønnsakene i passende biter. Bland salat, grønnsaker, oliven, olivenolje og sitronsaft i en stor bolle.
-
Anrett skreien på en tallerken og server den med den friske salaten. Ønsker du en mer mettende rett, tilsett gjerne din favorittpasta som tilbehør.