Pankopanert torskefilet med gulrottzatziki og brokkolimos

20-40 min
Middels
Pankopanert torskefilet med gulrottzatziki og brokkolimos

Slik gjør du

    1. 1
      Sett oven på 200 grader.
    2. 2
      Kok opp vann til brokkoli. Grovrasp gulrot og gul løk og bland sammen med mager kesam.
      Smak til med salt og pepper.
    3. 3
      Sett fisken i ovnen i ca. 18 min. I mellomtiden deler du opp brokkoli og koker den myk i ca 5 min. Skjær agurk i lange skiver med en mandolin eller ostehøvel. Legg skivene i en bolle og dryss over sesamfrø,
      hvitvinseddik, olivenolje, salt og finhakket bladpersille. Bland godt sammen.
    4. 4
      Når brokkolien er ferdig heller du av vannet og moser den grovt med en stamper eller stor gaffel. Smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Server fisken med brokkolistappe, gulrot-tzatziki og frisk agurksalat.