Ingredienser
Skrei
-
800
g
skreiloins
-
300
g
risotto (kokes etter anvisning på pakken)
-
250
g
Selskapserter
-
1
bunt
Asparges
-
4
ss
grønn pesto
-
0,5
stk
sitron
PESTO
-
1
neve
basilikum
-
1
neve
ruccolasalat
-
1
neve
mandler
-
0,5
dl
pinjekjerner
-
1
dl
revet parmesan
-
3
ss
olivenolje
-
1
stk
hvitløksfedd
-
salt og pepper
Slik gjør du
-
Del skreien i 4 stykker. Pannestek den først på sterk varme i ca. 2 min deretter på middels varme til den begynner å skifte farge. Snu fisken og stek den videre til den flaker seg (ca. 8 min). Legg i aspargesen sammen med skreien i de siste minuttene. Kok risottoen som beskrevet på pakken, og tilsett ertene når det er 5 minutter igjen av koketiden. Legg risottoen på asjetten og torsken på toppen. Legg litt pesto ved siden av den, og skvis litt sitron over fisken.
-
Bland alle ingrediensene til pestoen med stavmikser eller støt alt i en morter til en klassisk pesto. Smaksett med salt og pepper.