Ingredienser
Dette trenger du
-
400
g
skreifilet
-
2
stk
sjalottløk
-
3
ss
olivenolje
-
4
dl
risottoris
-
3
dl
hvitvin
-
300
g
sjampinjong
-
8
dl
vann
-
2
dl
hønsebuljong
-
10
g
parmesan
-
2
never
persille
-
20
g
smør
Slik gjør du
-
Del fisken i skiver.
-
Fres sjalottløk i olivenolje til den er myk, tilsett ris og stek den litt til kornene blir gjennomsiktige. Hell over vin og la det koke inn.
-
Tilsett sjampinjong i mindre biter. Fyll på med varmt vann tilsatt hønsebuljong etter hvert som det koker inn slik at risen absorberer væsken. La det småkoke i 15 minutter.
-
Varm en stekepanne til fisken. Smelt smøret og stek fisken på middels varme, ca. 4-5 min på hver side. Fjern skinnet før servering.