Skreifilet med syltet gulrot

Sunn, frisk, kjapp og grei skrei!

20-40 min
Middels
Skreifilet med syltet gulrot
Tips!

I denne oppskriften kan du bytte ut appelsin med klementin, og du kan bruke all slags hvit fisk.

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær gulrøtter i tynne strimler med en mandolin eller rivjern. Bland sammen, koriander, appelsinjuice, olivenolje, salt og pepper. La gulrøttene marineres i laken ca. to timer.
    2. 2
      Kok couscous etter anvisning.
    3. 3
      Skrell og skjær appelsin i biter. Ta vekk kjerner fra chilien om du ikke ønsker det spesielt sterkt og finhakk den i tynne ringer. Bland sammen couscous, gulrøtter, appelsin og chili. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Del skreien i like store stykker og ha på salt og pepper. Stek fisken i olje i ca. fire minutter på hver side ved middels varme.
    5. 5
      Server fisken opp couscousblandingen og topp med frisk koriander.