Skreifilet med syltet gulrot
Sunn, frisk, kjapp og grei skrei!
20-40 min
MiddelsTips!
I denne oppskriften kan du bytte ut appelsin med klementin, og du kan bruke all slags hvit fisk.
Slik gjør du
- 1Skjær gulrøtter i tynne strimler med en mandolin eller rivjern. Bland sammen, koriander, appelsinjuice, olivenolje, salt og pepper. La gulrøttene marineres i laken ca. to timer.
- 2Kok couscous etter anvisning.
- 3Skrell og skjær appelsin i biter. Ta vekk kjerner fra chilien om du ikke ønsker det spesielt sterkt og finhakk den i tynne ringer. Bland sammen couscous, gulrøtter, appelsin og chili. Smak til med salt og pepper.
- 4Del skreien i like store stykker og ha på salt og pepper. Stek fisken i olje i ca. fire minutter på hver side ved middels varme.
- 5Server fisken opp couscousblandingen og topp med frisk koriander.
- 1