Ingredienser
Skreifilet og soppstuing
-
800
g
Skreiloins eller torskefilet
-
8
ss
Hvetemel
-
2
ts
Salt
-
0,5
ts
Pepper
-
150
g
Sjampinjong
-
1
stk
Sjalottløk
-
1
ss
Smør
-
1
ss
Hvetemel
-
2
dl
lett matfløte
-
Salt
-
Pepper
Tagliatelle
-
4
psj
Fullkornstagliatelle
-
1
ss
Smør
-
1
neve
Valgfrie urter
Slik gjør du
-
Skyll og tørk skreifileten og skjær i biter. Bland sammen hvetemel, salt og pepper, og vend skreien i blandingen. Stek bitene gylne i smør i ca. 4 minutter på hver side.
-
Soppstuing:
Skjær sopp i skiver, finhakk sjalottløk, og surr i smør til løken er myk og gyllen, ca. 2 minutter. Dryss over hvetemel og rør det godt inn. Tilsett fløte og la stuingen surre til den tykner litt. Smak til med salt og pepper.
-
TAGLIATELLE MED URTER:
Kok pasta som anvist på pakken. Finhakk urter og vend inn i ferdig kokt pasta sammen med smør. Server skreien med soppstuing og urtepasta.