Ingredienser
Dette trenger du
-
1
kg
skreifilet
-
3
stk
egg
-
2
ts
salt
-
1
ts
pepper
-
2
stk
vårløk
-
solsikkeolje
-
grovt brød
-
1
pk
minispinat
-
rømme
Salsa Verde
-
1
stk
håndfull ruccula
-
0,5
potte
kruspersille
-
2
fedd
hvitløk
-
1
stk
saft og skall fra sitron
-
0,5
dl
olivenolje
-
salt
-
pepper
Slik gjør du
-
Finhakk skreien med kniv til den har konsistens som karbonadedeig. Bland egg, salt, pepper og finhakket vårløk inn i fiskefarsen og la den stå på kjøling en stund.
-
Stek fiskekakene i solsikkeolje til de er gylne og fine, ca. 4-5 minutter på hver side. Del opp brød i skiver, topp med spinat og fiskekaker.
Server med litt rømme og salsa verde.