-
Ha torsk, reker, eggehvite og 1/2 ts salt i en kjøkkenmaskin. Kjør til en grov farse og tilsett revet sitronskall og sort pepper. Form farsen til avlange, tykke stenger.
-
Vend fiskestengene først i mel, deretter i lett vispet egg. Gjenta paneringen én gang til for en ekstra sprø skorpe. Rull dem til slutt i kokosflak.
-
Kok opp saltet vann til nudlene. Skjær squashen i tynne skiver på langs, rødløken i tynne skiver og finhakk chilien. Legg nudlene i det kokende vannet, ta kjelen av varmen og la dem trekke i 3–4 minutter. Hell av vannet og la nudlene kjølne i en sil.
-
Varm en stekepanne med smør og olivenolje. Stek panettene på middels varme i 2–3 minutter på hver side til de er gylne og gjennomstekte.
-
Varm opp en stekepanne med olivenolje og fres løk, chili og squash raskt. Tilsett nudlene og stek blandingen over sterk varme i 1–2 minutter. Smak til med østerssaus, hakket koriander og fiskesaus.
-
Anrett nudelsalaten på tallerkener og topp med sprø panetter.