Ingredienser
-
400
g
torskefilet
-
3
ss
Soyasaus
-
2
stk
Lime
-
2
ss
Sesamfrø
-
0,5
stk
rød, finhakket chili
-
2
ss
olje
-
2
ts
Wasabi
-
1
pakke
eggnudler
-
4
stilker
Vårløk
eller en bit purre
-
0,5
stk
Agurk
eller squash
-
1
stk
Mango
-
1
pose
Baby leaf mix
-
1
potte
Koriander
Slik gjør du
-
Sett ovnen pa° 180 grader. Fordel fisken i en ildfast form. Bland soya-saus, saften fra 2 lime, sesamfrø, finhakket chili, olje og wasabi godt i en bolle. Hell sausen over fisken og sett formen i ovnen.
-
Kok nudler etter anvisningen pa° pakken og kjøl de raskt ned i kaldt vann na°r de er ferdige.
Hakk va°rløk og agurk i tynne skiver. Del opp mango i mindre biter. Bland sammen med nudlene i en stor bolle.
-
Na°r fisken er ferdig etter ca 20 min, deles den opp i mindre biter i formen. Hell fisk og saus over i nudel- salaten. Bland godt sammen. Til slutt har du i en pose Baby leaf mix og topper med frisk koriander. Server gjerne med limeba°ter ved siden av.