Ingredienser
Dette trenger du
-
800
g
torsk
-
2
ss
nøytral olje
-
100
g
smør
-
0,5
glass
kapers
-
1
stk
lime
-
1
bunt
asparges
-
2
stk
hjertesalat
-
4
skiver
brød (gjerne en dag gamle)
-
salt
-
pepper
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 180 grader. Legg torsken i en ildfast form, dryss over litt olje og stek i ovnen i ca. 15 minutter.
-
Smelt smør i en panne på middels varme til det blir nøttebrunt. Ta pannen av varmen, rør inn kapers og press over saften av 1 lime. Smak til med salt og pepper.
-
Kok opp vann til aspargesen og vask hjertesalaten. Riv brødet i store biter og rist det sprøtt i en tørr panne. Forvell asparges i 2 minutter og skyll raskt under kaldt vann.
-
Fordel hjertesalat og asparges på et stort fat. Legg på sprø brødkrutonger og torskestykker. Drypp over brunet smør rett før servering. Topp med frisk persille og nyt!