Asiatisk torsk

Asiatiskinspirert torsk med sennep, soyasaus og friske grønnsaker. Enkel og smakfull middag.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 200 g torskefilet
  • 1 dl fullkornsris
  • 2 ss dijonsennep
  • 4 cm ingefær
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss honning
  • 2 ss sitronsaft
  • 0,5 pose sukkererter
  • 2 vårløk
  • 5 tørkede aprikoser
  • smør til steking

Slik gjør du

  1. Kok risen etter anvisning på pakken.
  2. Stek torsken i ca. 3 minutter på den ene siden i en panne med smør, snu og smør på dijonsennep og stek i ytterligere 3 minutter.
  3. Skrell og riv ingefæren og bland med soyasaus, honning og sitronsaft i en liten bolle. Snitt vårløk, aprikos og sukkererter fint og vend det inn i sausen.
  4. Server risen toppet med fisk og saus.