Asiatisk torsk med grønnsaker

Inspirert av østen er dette et godt og saftig middagsforslag til en av ukas fiskemiddager.

20-40 min
Middels
Asiatisk torsk med grønnsaker

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 200 grader.
      Kok risen etter anvisning på pakken.
      Gjør klar fire 30 x 30 cm ark med aluminiumsfolie til porsjonspakninger.
    2. 2
      Skjær sukkererter, sjampinjong, vårløk, paprika og hvitløk i skiver, finhakk ingefæren og fordel alt likt i midten av arkene. Skjær torsken i store terninger og plasser på toppen.
      Hell over soyasaus og topp med oliven skåret i to. Lukk foliepakkene og bak dem i ca. 10 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
    3. 3
      Bland risen med sesamfrøene og server med finhakket koriander og limebåter.