Asiatisk torsk med grønnsaker

Kjempegod torsk med smak fra Østen.

Ingredienser

Asiatisk torsk med grønnsaker

  • 500 g torskefilet naturell
  • 4 porsjoner Boil-in-bag jasminris
  • 1 pakke sukkererter
  • 10 stk sjampinjonger
  • 3 stk vårløk
  • 1 stk spisspaprika
  • 3 fedd hvitløk
  • 1x5 cm fersk ingefær
  • nykvernet pepper
  • 1 ss soyasaus
  • 16 stk grønne oliven
  • 2 ss ristede sesamfrø
  • 1 neve frisk koriander
  • 1 stk lime

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Kok risen etter anvisning på pakken. Gjør klar fire 30 x 30 cm ark med aluminiumsfolie til porsjonspakninger.
  2. Skjær sukkererter, sjampinjong, vårløk, paprika og hvitløk i skiver, finhakk ingefæren og fordel alt likt i midten av arkene. Skjær torsken i store terninger og plasser på toppen. Hell over soyasaus og topp med oliven skåret i to. Lukk foliepakkene og bak dem i ca. 10 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
  3. Bland risen med sesamfrøene og server med finhakket koriander og limebåter.