Torsk med couscous og brokkoli
Dette er en ganske sunn og mettende middagssalat, som inneholder både chiliristede kikerter og mozarella.
20-40 min
MiddelsTips!
Har du salat eller grønnsaker fra før, så bruk gjerne disse. En salat kan og bør alltid tilpasses hva du har i kjøleskapet eller hva du har av rester fra før, slik at vi kaster minst mulig mat!
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 220 grader. Legg ut et bakepapir på en stekeplate. Ha over kikerter og olje. Strø over cayennepepper og bland alt godt med hendene. Rist kikertene i ovnen i ca. 20 min.
- 2Kok couscous etter anvisningen på pakken.
- 3Rasp brokkoli og bland det sammen med couscous, basilikumblader og babyleaf-mix. Del mozzarella i små biter eller skiver og ha de i salaten.
- 4Stek torsken med litt smør i en stekepanne på middels varme. Når kikertene er ferdige har du de i salaten og serverer alt rykende varmt.
- 1