Ingredienser
Chorizo- og torskegryte med tomater og kikerter
-
800
g
Torskefileter
-
1
stk
Gul løk
-
3
fedd
Hvitløk
-
4
ss
Olivenolje
-
800
g
Hakkede tomater
-
1
pk
Kikerter
-
0,5
ts
Salt og pepper
-
1
ts
Sukker
-
1
ts
Paprikapulver
-
100
g
Chorizo
-
1
neve
Persille
-
Brød til servering
Slik gjør du
-
Skjær løken i terninger og finhakk hvitløken. Varm olivenolje i en gryte, stek løken og hvitløken myk og tilsett tomatene og kikertene. La det småkoke i 5 minutter. Smak til med pepper, salt, sukker og paprikapulver.
-
Legg i fiskestykkene, sett på lokk og la dem trekke i 10 minutter på svak varme. Sprøstek skivet chorizo i en stekepanne. Dryss dem over fisken før servering og topp med finhakket persille. Server med brød.