Chorizo- og torskegryte med tomater og kikerter

Prøv torsk med sprø chorizo til middag i dag.

Ingredienser

Chorizo- og torskegryte med tomater og kikerter

  • 800 g Torskefileter
  • 1 stk Gul løk
  • 3 fedd Hvitløk
  • 4 ss Olivenolje
  • 800 g Hakkede tomater
  • 1 pk Kikerter
  • 0,5 ts Salt og pepper
  • 1 ts Sukker
  • 1 ts Paprikapulver
  • 100 g Chorizo
  • 1 neve Persille
  • Brød til servering

Slik gjør du

  1. Skjær løken i terninger og finhakk hvitløken. Varm olivenolje i en gryte, stek løken og hvitløken myk og tilsett tomatene og kikertene. La det småkoke i 5 minutter. Smak til med pepper, salt, sukker og paprikapulver.
  2. Legg i fiskestykkene, sett på lokk og la dem trekke i 10 minutter på svak varme. Sprøstek skivet chorizo i en stekepanne. Dryss dem over fisken før servering og topp med finhakket persille. Server med brød.