-
Kok opp vann, sett kjelen til side, legg i torsken og la den trekke i 10 minutter.
-
Lag hvit saus. Varm smør i en kjele og rør inn melet. Spe litt og litt med melk samtidig som du rører til du får en kremete konsistens. Bland inn sennep, muskat, 1 dl. Grana Padano, salt og pepper.
-
Skrell potetene og søtpotetene og skjær dem i løvtynne skiver. Varm en stekepanne med litt olje. Stek grønnkålen til den faller litt sammen og vend inn potetene.
-
Bland fisken, grønnsakene og sausen forsiktig sammen. Hell blandingen over i en ildfast form. Topp med resten av osten og havregryn. Stek i ovnen i ca. 30-40 minutter.
-
Hell ferdigvasket ruccola i en bolle. Skjær fennikel og avocado i tynne skiver og legg i bollen. Skjær skallet av appelsinene, del fruktkjøttet i skiver og legg dem oppå salaten.
Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell den over salaten.