Fiskekaker med bønner og grønnsakspuré
Lag et velsmakende alternativ til potetmos av forskjellige grønnsaker og server med fiskekaker og bønner.
20-40 min
MiddelsTips!
Lag et alternativ til en potetmos ved å bruke de rotgrønnsakene du har for hånden. Her er det lov å være kreativ!
Slik gjør du
- 1Skjær grønnsakene i terninger og kok dem møre i saltet vann. Hell av vannet, smelt i smøret og mos grønnsakene, enten med en stamper eller med en stavmikser. Sistnevnte gir en silkemyk puré, mens første blir grovere.
- 2Tilsett melk gradvis og fortsett å mose til du har ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.
- 3Varm oljen i en stekepanne på middels til høy varme. Stek fiskekakene.
- 4Kok opp nytt vann og legg i bønnene i 1 minutt. Skyll i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen.
- 5Server puréen toppet med fiskekaker og bønner.
- 1