Fiskekaker med smørdampede reddiker og gulrotsalat

Server fiskekakene med ny vri.

20-40 min
Middels
Fiskekaker med smørdampede reddiker og gulrotsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 190 grader.
      Rist gresskarkjernene i en tørr stekepanne, som tåler å settes i ovnen senere på middels varme, til de er gylne og legg dem til side.
    2. 2
      Hell 1 ss olje i pannen og skru opp varmen til middels høy. Skjær reddikene i to på langs og legg dem i pannen med snittsiden ned. Stek dem i et par minutter til de har fått litt farge. Sett deretter stekepannen i ovnen i ca. 10 minutter, til reddikene begynner å bli myke. Legg fiskekakene ved siden av for å gjennomvarme dem.
    3. 3
      Riv gulrøttene på et rivjern og legg dem i en liten bolle sammen med gresskarkjernene og finhakket persille.
    4. 4
      Fjern pannen fra ovnen, tilsett 1 ss olje, smøret og honningen og stek det i et par minutter på middels varme til smøret så vidt har blitt brunet.
      Legg fiskekakene og reddikene på tallerkenen, hell smøret over gulrøttene og server.