Fisketaco med salsa verde

Kjapp, sunn og billig middag for én.

Ingredienser

  • 1 torskefilet
  • 1 neve koriander
  • 2 lime
  • 2 ss vann
  • 2 ss olje, pluss ekstra til steking
  • 0,5 ts malt koriander
  • salt og nykvernet pepper
  • 1 vårløk
  • 3 reddiker
  • 0,5 chili
  • 2 tortillas

Slik gjør du

  1. Lag salsa verde ved å kjøre korianderbladene, saften av 1 lime, vann, og 2 ss olje i en blender (kan ev. finhakkes for hånd).
  2. Skjær fisken i grove biter og strø over malt koriander, en halv ts salt og en halv ts pepper.
  3. Stek fisken på middels varme i en panne med olje til de akkurat er gjennomstekt.
  4. Snitt vårløken og reddikene i fine skiver. Finhakk chilien. Fyll tortillas med fisk, chili, vårløk og reddik og topp med salsa verde og ekstra limesaft.